Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Serpín Team (123831) - PB Rayo Murciano (433855) » 209225030: T26/J11/VI

Liga 209225030 Información oficial sobre el partido 209225030 en Hattrick

11.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / VI.222 (14540)

Rayo Santander C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Santander C.F.' en el partido 3 - 0 Noitebra F.C. Alineación oficial del equipo 'Noitebra F.C.' en el partido
Oleg Drachev (23') 1 - 0
Alberto Maciá (41') 2 - 0
Raymon Feskens (59') 3 - 0
Rayo Santander C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Santander C.F.' en el partido 3 - 0 Noitebra F.C. Alineación oficial del equipo 'Noitebra F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Santander C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Santander C.F.' en el partido 2 - 0 Noitebra F.C. Alineación oficial del equipo 'Noitebra F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Santander C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Corria el minut 23, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Rayo s'avançava en el marcador després que en Oleg Drachev xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Alberto Maciá va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Raymon Feskens va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Juan Más una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Rubén Parra Ruiz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Alberto Maciá, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Oleg Drachev estava fent un bon partit.

Noitebra F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Daniel Alexander Kronenberg va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 35 de joc.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de NFC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jordie Konopka, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordie Konopka de NFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Zenon Radosiński de NFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Zenon Radosiński se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del NFC puguin veure en Magnus Liland jugant de nou; ja que al minut 83 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Alberto Dávalos el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Helmuth Friedrich Klein-Ruditzdorff, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Dario Dalmo.