Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Astros C.F (120460) - Atlètic Barça B (433684) » 209222273: T26/J8/VI

Liga 209222273 Información oficial sobre el partido 209222273 en Hattrick

21.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VI.173 (14491)

Astros C.F Alineación oficial del equipo 'Astros C.F' en el partido 3 - 0 LOS TOPOSS Alineación oficial del equipo 'LOS TOPOSS' en el partido
Roc Pàmies (26') 1 - 0
Alejandro Romero Hernández (54') 2 - 0
Heini Guttesen (69') 3 - 0
Astros C.F Alineación oficial del equipo 'Astros C.F' en el partido 3 - 0 LOS TOPOSS Alineación oficial del equipo 'LOS TOPOSS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Astros C.F Alineación oficial del equipo 'Astros C.F' en el partido 3 - 0 LOS TOPOSS Alineación oficial del equipo 'LOS TOPOSS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Astros C.F

Goles Goles

  • 120 Minuto 26 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 26, indicava inequívocament que en Roc Pàmies va saber trobar la xarxa rival. Astros desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Astros va augmentar la diferència quan Alejandro Romero Hernández no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Astros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Heini Guttesen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Manuel Ferrão va entorpir al marcador d'en Eduardo Fernández per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Alejandro Romero Hernández arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Bento Tavares va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Astros.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bernardo Roger va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adrián Ávalos de Astros va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Romero Hernández. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Adrián Ávalos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marlon Mucha va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Bernardo Roger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Marlon Mucha va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Roc Pàmies no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

LOS TOPOSS