Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rodalquilar CF (1339487) - The_tribuneros (1418647) » 209222170: T26/J10/VI

Liga 209222170 Información oficial sobre el partido 209222170 en Hattrick

04.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VI.171 (14489)

Javi Clemente CD Alineación oficial del equipo 'Javi Clemente CD' en el partido 2 - 1 sosiega Alineación oficial del equipo 'sosiega' en el partido
Rick Zinser (32') 1 - 0
1 - 1 António Pinto (50')
Igor Dosz (75') 2 - 1
Javi Clemente CD Alineación oficial del equipo 'Javi Clemente CD' en el partido 2 - 1 sosiega Alineación oficial del equipo 'sosiega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Javi Clemente CD Alineación oficial del equipo 'Javi Clemente CD' en el partido 2 - 0 sosiega Alineación oficial del equipo 'sosiega' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Javi Clemente CD

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Rick Zinser va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Clemente.
  • 120 Minuto 75 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Igor Dosz al minut 75, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Clemente i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Rick Zinser del Clemente ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Igor Dosz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tarek Hafidi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78, Hardy Roulet de Clemente es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Hardy Roulet, que no va rendir al seu nivell habitual.

sosiega

Goles Goles

  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip sosiega va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on António Pinto va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de sosiega va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcel Leibholz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En António Pinto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcel Leibholz de sosiega va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.