Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EspacioParaPublicidad (801823) - TJCity86 (435720) » 209220926: T26/J7/VI

Liga 209220926 Información oficial sobre el partido 209220926 en Hattrick

14.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 7 / VI.149 (14467)

superlavines Alineación oficial del equipo 'superlavines' en el partido 1 - 2 Gallaecia PR Alineación oficial del equipo 'Gallaecia PR' en el partido
0 - 1 Chamis Qazwini (39')
0 - 2 Rune Hedeland (42')
Kylian Odijk (43') 1 - 2
superlavines Alineación oficial del equipo 'superlavines' en el partido 1 - 2 Gallaecia PR Alineación oficial del equipo 'Gallaecia PR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
superlavines Alineación oficial del equipo 'superlavines' en el partido 0 - 3 Gallaecia PR Alineación oficial del equipo 'Gallaecia PR' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superlavines

Goles Goles

  • 104 Minuto 43 (Gol de penalti): El públic de superlavines va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 43, va xiular un penal pels locals. Kylian Odijk no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 44 minuts, en Jorge Villaseca Boj no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Risto Ješić quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kylian Odijk de superlavines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Sonny Røll.

Gallaecia PR

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Chamis Qazwini que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Gallaecia.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al 42 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Gallaecia augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rune Hedeland es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Qasim Naqid va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Modesto Viqueira rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Miodrag Milošević va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jonathan Colson, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rune Hedeland després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miodrag Milošević va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gallaecia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lech Mołdrzyk, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): Gallaecia es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jonathan Colson no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Nicolás Emanuel Pazos al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Lech Mołdrzyk probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Rune Hedeland va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.