Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

California Street Food FC (122668) - Doroftei Team (117883) » 209218994: T26/J13/VI

Liga 209218994 Información oficial sobre el partido 209218994 en Hattrick

25.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / VI.114 (14432)

Daimyo Tarazona Alineación oficial del equipo 'Daimyo Tarazona' en el partido 2 - 2 Tejado City Alineación oficial del equipo 'Tejado City' en el partido
Marco Antonio Suller (21') 1 - 0
1 - 1 Nuno Sabrosa (27')
1 - 2 Heinz Adalbert Rassenfoß (51')
Kim Eilersen (70') 2 - 2
Daimyo Tarazona Alineación oficial del equipo 'Daimyo Tarazona' en el partido 2 - 2 Tejado City Alineación oficial del equipo 'Tejado City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Daimyo Tarazona Alineación oficial del equipo 'Daimyo Tarazona' en el partido 2 - 0 Tejado City Alineación oficial del equipo 'Tejado City' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Daimyo Tarazona

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tarazona. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Marco Antonio Suller xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Tarazona va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Kim Eilersen va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 9 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Marco Antonio Suller va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marco Antonio Suller va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Tarazona per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Marco Antonio Suller va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Marco Antonio Suller hauria d'haver estat gol al minut 60 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Tarazona per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 73, quan Marco Antonio Suller va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Kim Eilersen de Tarazona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tejado City

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): En Nuno Sabrosa va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 186 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Tejado. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Heinz Adalbert Rassenfoß va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tejado van sortir al contraatac amb encert al minut 31, però Wilhelm Dermody no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Maza de Tejado va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.