Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A Cofradía de San Onán (1436271) - Pantaleones (772261) » 209216641: T26/J14/VI

Liga 209216641 Información oficial sobre el partido 209216641 en Hattrick

02.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / VI.72 (14390)

A Cofradía de San Onán Alineación oficial del equipo 'A Cofradía de San Onán' en el partido 1 - 3 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
Federico Pinciroli (5') 1 - 0
1 - 1 Juan Manzanedo (6')
1 - 2 Juan Pedro Bernabéu (9')
1 - 3 Douglas Johansson (87')
A Cofradía de San Onán Alineación oficial del equipo 'A Cofradía de San Onán' en el partido 1 - 3 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A Cofradía de San Onán Alineación oficial del equipo 'A Cofradía de San Onán' en el partido 2 - 0 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Cofradía de San Onán

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Cofradía va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Federico Pinciroli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Cofradía per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Konrad Sierek, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 76 minuts, en Fatih Moray no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Johnnie Tuttle va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 79, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Cofradía va fer una substitució al minut 15. Niels Beckers va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Maxim Arseniev.

Pantaleones

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 6, Jorge Jiménez Cacho va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Juan Manzanedo, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.
  • 186 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Pantaleones amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Juan Pedro Bernabéu, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Al minut 87 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Douglas Johansson va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pantaleones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Pedro Bernabéu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 208 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Priit Tamme de Pantaleones va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jorge Jiménez Cacho que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.