Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dkiev (779749) - CD.RECRE_HUELVA-AMAYA-MIRIAN (312550) » 209215083: T26/J2/VI

Liga 209215083 Información oficial sobre el partido 209215083 en Hattrick

07.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / VI.45 (14363)

Atlético Lafuerza Alineación oficial del equipo 'Atlético Lafuerza' en el partido 1 - 1 Fortunatae Alineación oficial del equipo 'Fortunatae' en el partido
0 - 1 Giuseppe Paolinelli (17')
Sebastian Boczniowicz (25') 1 - 1
Atlético Lafuerza Alineación oficial del equipo 'Atlético Lafuerza' en el partido 1 - 1 Fortunatae Alineación oficial del equipo 'Fortunatae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Lafuerza Alineación oficial del equipo 'Atlético Lafuerza' en el partido 2 - 0 Fortunatae Alineación oficial del equipo 'Fortunatae' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Lafuerza

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors del Atlético amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 25, deixant Sebastian Boczniowicz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Atlético per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Enrique Aimar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kazimierz Tański, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt de posar-se per davant al minut 56 però Enrique Aimar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Atlético va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gonzalo Barranco en un 1 contra 1 amb el porter Aurelian Mardare, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68, Roman Heppenheim arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roman Heppenheim de Atlético es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kazimierz Tański de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Fortunatae

Goles Goles

  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): En Giuseppe Paolinelli va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 17. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Lamberto Bongiorno de Fortunatae, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!