Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gargallo City (48515) - Caimari F.C (314578) » 209214184: T26/J2/VI

Liga 209214184 Información oficial sobre el partido 209214184 en Hattrick

07.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / VI.29 (14347)

SILDAVIA Alineación oficial del equipo 'SILDAVIA' en el partido 1 - 5 Mandriles MATAOS Alineación oficial del equipo 'Mandriles MATAOS' en el partido
0 - 1 Iván Camacho (3')
0 - 2 José María Araujo (7')
0 - 3 Santiago Solà (32')
0 - 4 Krzysiek Ujma (43')
0 - 5 Santiago Solà (45')
Alberto del Pino (66') 1 - 5
SILDAVIA Alineación oficial del equipo 'SILDAVIA' en el partido 1 - 5 Mandriles MATAOS Alineación oficial del equipo 'Mandriles MATAOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SILDAVIA Alineación oficial del equipo 'SILDAVIA' en el partido 0 - 2 Mandriles MATAOS Alineación oficial del equipo 'Mandriles MATAOS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SILDAVIA

Goles Goles

  • 140 Minuto 66 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de SILDAVIA el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alberto del Pino va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alen Fabulić va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Alberto del Pino, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): Diego Manrique va sortir coix del terreny de joc, substituït per Bob Kuller. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Juan Rosas, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Mandriles MATAOS

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Iván Camacho va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): José María Araujo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 7, i va fer pujar el 0 - 2 per a Mandriles.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Mandriles, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Santiago Solà va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Krzysiek Ujma va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 45 (Gol de penalti): Al minut 45 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Santiago Solà va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Miquel Peixet va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Apolo Robles Colón rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Iván Camacho, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mandriles va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Xaime Valdivia va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Aldo Montouto, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Aldo Montouto després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Xaime Valdivia va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Mandriles quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Aldo Montouto va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillermo Huete de Mandriles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miquel Peixet de Mandriles es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.