Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granada Club de Fútbol (795454) - Bar Manolo (440320) » 209211176: T26/J5/V

Liga 209211176 Información oficial sobre el partido 209211176 en Hattrick

28.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / V.231 (5744)

Chamartin C.F. Alineación oficial del equipo 'Chamartin C.F.' en el partido 6 - 0 Bar Manolo Alineación oficial del equipo 'Bar Manolo' en el partido
Kaspars Goldgr?bers (6') 1 - 0
Kaspars Goldgr?bers (28') 2 - 0
Lionel Spillmann (30') 3 - 0
Lionel Spillmann (43') 4 - 0
Adrian Kapias (73') 5 - 0
Andreas Lundström (80') 6 - 0
Chamartin C.F. Alineación oficial del equipo 'Chamartin C.F.' en el partido 6 - 0 Bar Manolo Alineación oficial del equipo 'Bar Manolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chamartin C.F. Alineación oficial del equipo 'Chamartin C.F.' en el partido 2 - 0 Bar Manolo Alineación oficial del equipo 'Bar Manolo' en el partido
Tiene mucha potra 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chamartin C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Kaspars Goldgrēbers va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Chamartin.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Kaspars Goldgrēbers de Chamartin va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Chamartin van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lionel Spillmann va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Lionel Spillmann de Chamartin va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Chamartin va augmentar la diferència quan Adrian Kapias no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Andreas Lundström va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 80 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 24 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 24 podia haver acabat en gol, però Jaime Viñuales va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 219 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Patric Fridin va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Andreas Lundström, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Anders Isner va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Al minut 86 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Andreas Lundström, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Bar Manolo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Manolo, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Ignacio Manzano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Anido de Manolo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pedro Anido va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.