Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Roan3 (124718) - Granuja (773376) » 209207919: T26/J3/V

Liga 209207919 Información oficial sobre el partido 209207919 en Hattrick

14.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / V.173 (5686)

Real Club Canape Alineación oficial del equipo 'Real Club Canape' en el partido 0 - 1 viska la mare ke ens va parir Alineación oficial del equipo 'viska la mare ke ens va parir' en el partido
0 - 1 Fabián Massó (31')
Real Club Canape Alineación oficial del equipo 'Real Club Canape' en el partido 0 - 1 viska la mare ke ens va parir Alineación oficial del equipo 'viska la mare ke ens va parir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Club Canape Alineación oficial del equipo 'Real Club Canape' en el partido 2 - 1 viska la mare ke ens va parir Alineación oficial del equipo 'viska la mare ke ens va parir' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Canape

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Johan Sedskog va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Johan Sedskog arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Léger Daviaud va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jersey Maljers de Canape la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Neil Murray de Canape es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Jersey Maljers va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Canape estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

viska la mare ke ens va parir

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Fabián Massó de viska va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Toledano.