Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Locos por el Balón (49051) - C.A. Benicalap (121249) » 209207570: T26/J14/V

Liga 209207570 Información oficial sobre el partido 209207570 en Hattrick

02.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / V.166 (5679)

Nottraigan Phlores Alineación oficial del equipo 'Nottraigan Phlores' en el partido 6 - 1 barbate cf Alineación oficial del equipo 'barbate cf' en el partido
Jorge Martín Aldea (19') 1 - 0
Jeremy Wevers (23') 2 - 0
Eldar Gjestvang (39') 3 - 0
3 - 1 Ireber Bastegieta (47')
Alberto Domínguez (62') 4 - 1
Jeremy Wevers (72') 5 - 1
Jorge López Murphy (80') 6 - 1
Nottraigan Phlores Alineación oficial del equipo 'Nottraigan Phlores' en el partido 6 - 1 barbate cf Alineación oficial del equipo 'barbate cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Nottraigan Phlores Alineación oficial del equipo 'Nottraigan Phlores' en el partido 9 - 0 barbate cf Alineación oficial del equipo 'barbate cf' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nottraigan Phlores

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Nottraigan prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Jorge Martín Aldea va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Nottraigan va aconseguir el 2 - 0 quan Jeremy Wevers va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Nottraigan pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eldar Gjestvang va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Nottraigan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alberto Domínguez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Nottraigan van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jeremy Wevers va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Nottraigan pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jorge López Murphy va posar el 6 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Nottraigan va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mario García-Puerta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jorge López Murphy, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Nottraigan ho intentava per la dreta per mitjà de Mario García-Puerta, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Domínguez de Nottraigan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc-Rene Pflueger de Nottraigan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc-Rene Pflueger va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Nottraigan va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Després de 78 minuts jugats, Koulis Nikakis es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Nelson Blanco.

barbate cf

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ireber Bastegieta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.