Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aiveen Team (121425) - Unisuper (1460255) » 209204382: T26/J1/V

Liga 209204382 Información oficial sobre el partido 209204382 en Hattrick

31.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / V.110 (5623)

Ovetao City C.F. Alineación oficial del equipo 'Ovetao City C.F.' en el partido 4 - 0 Soccer Total Alineación oficial del equipo 'Soccer Total' en el partido
Jorge Santos (39') 1 - 0
Bonaventura Barrau (71') 2 - 0
Rómulo Luque (79') 3 - 0
Ignacio Tostado (88') 4 - 0
Ovetao City C.F. Alineación oficial del equipo 'Ovetao City C.F.' en el partido 4 - 0 Soccer Total Alineación oficial del equipo 'Soccer Total' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ovetao City C.F. Alineación oficial del equipo 'Ovetao City C.F.' en el partido 5 - 0 Soccer Total Alineación oficial del equipo 'Soccer Total' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ovetao City C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Ovetao va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 39 Jorge Santos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Ovetao va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bonaventura Barrau des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Rómulo Luque de Ovetao va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ovetao va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ignacio Tostado progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Laurens-Jan Ringenier! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Laurens-Jan Ringenier va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Tiborc Dankó va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jorge Santos va poder marcar per a Ovetao en un servei de cantonada picat per en Miguel Ángel Fernández quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Gonzalo Reguero gairebé va marcar per a Ovetao des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Gonzalo Reguero, que no va rendir al seu nivell habitual.

Soccer Total

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): El Soccer va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 26 amb un llançament de falta perillós. En Fabrizio Nicoletta però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Armando Vicuña va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Isidre Serrano Molera, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Soccer va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 80, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Marian Krzywousty.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Soccer va fer una substitució al minut 19. Michel Essers va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company John Genovesi.