Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CASTELLAR CITY (48744) - Sporting Cacerolas FC (775610) » 209203354: T26/J10/V

Liga 209203354 Información oficial sobre el partido 209203354 en Hattrick

04.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / V.91 (5604)

CASTELLAR CITY Alineación oficial del equipo 'CASTELLAR CITY' en el partido 1 - 2 Sukita Dragons Alineación oficial del equipo 'Sukita Dragons' en el partido
0 - 1 Barna Nógrádi (15')
0 - 2 Egoitz Sancha (21')
Giuseppe De Gregorio (43') 1 - 2
CASTELLAR CITY Alineación oficial del equipo 'CASTELLAR CITY' en el partido 1 - 2 Sukita Dragons Alineación oficial del equipo 'Sukita Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CASTELLAR CITY Alineación oficial del equipo 'CASTELLAR CITY' en el partido 2 - 2 Sukita Dragons Alineación oficial del equipo 'Sukita Dragons' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,7 % 38,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CASTELLAR CITY

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Giuseppe De Gregorio es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nicu Manolache! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Giuseppe De Gregorio hauria d'haver estat gol al minut 90 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Magnus Rogersson de CASTELLAR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Nicu Manolache de CASTELLAR va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Giuseppe De Gregorio va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de CASTELLAR es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): CASTELLAR va fer una substitució al minut 90. Leo Ilg va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Miguel Curto.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Nicu Manolache, que no va rendir al seu nivell habitual.

Sukita Dragons

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb 15 minuts jugats, Barna Nógrádi de Sukita va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Egoitz Sancha va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Sukita quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Egoitz Sancha va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sukita a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miguel Coberta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Sukita sortien al contraatac. La falta llançada per Oscar Rönnlius va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ruben Teles de Sousa de Sukita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Coberta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Samuel Berenguel va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sukita es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.