Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Álvarofights (121811) - Rusia Rail FC (491305) » 209202471: T26/J13/V

Liga 209202471 Información oficial sobre el partido 209202471 en Hattrick

25.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / V.75 (5588)

KORIA Alineación oficial del equipo 'KORIA' en el partido 3 - 0 Albert Einstein Alineación oficial del equipo 'Albert Einstein' en el partido
Stephan van der Bent (30') 1 - 0
Stephan van der Bent (37') 2 - 0
Jesús Manuel Gállego (58') 3 - 0
KORIA Alineación oficial del equipo 'KORIA' en el partido 3 - 0 Albert Einstein Alineación oficial del equipo 'Albert Einstein' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
KORIA Alineación oficial del equipo 'KORIA' en el partido 5 - 0 Albert Einstein Alineación oficial del equipo 'Albert Einstein' en el partido
Tiene mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KORIA

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Folke Eglund arribés a peus de Stephan van der Bent, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a KORIA el 1 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de KORIA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stephan van der Bent progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan KORIA va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jesús Manuel Gállego des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Folke Eglund del KORIA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Stephan van der Bent es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Stephan van der Bent de KORIA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martial Duthil de KORIA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 47 (Tirita (médico)): Herbert Toth va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Albert Einstein

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Titus Dumitrescu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mirko Reif de Albert es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 46 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emiel Koolhof de Albert va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giosue' Maass de Albert la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.