Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isengard Black's (47536) - PACEN (489441) » 209201613: T26/J9/V

Liga 209201613 Información oficial sobre el partido 209201613 en Hattrick

28.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / V.60 (5573)

Isengard Black's Alineación oficial del equipo 'Isengard Black's' en el partido 2 - 1 RADICAL_CELESTE SAD Alineación oficial del equipo 'RADICAL_CELESTE SAD' en el partido
Niels Westendorf (62') 1 - 0
Francisco Jiménez (90') 2 - 0
2 - 1 Frederic Cabal (90')
Isengard Black's Alineación oficial del equipo 'Isengard Black's' en el partido 2 - 1 RADICAL_CELESTE SAD Alineación oficial del equipo 'RADICAL_CELESTE SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Isengard Black's Alineación oficial del equipo 'Isengard Black's' en el partido 2 - 1 RADICAL_CELESTE SAD Alineación oficial del equipo 'RADICAL_CELESTE SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isengard Black's

Goles Goles

  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 62 gràcies a la jugada de Niels Westendorf, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 119 Minuto 90 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Binyamin Katzburg sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Francisco Jiménez que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Isengard per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Francisco Jiménez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Isengard per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Binyamin Katzburg, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Eduardo Ramos Brugarolas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Avshalom Keshet de Isengard va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Binyamin Katzburg de Isengard va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Al minut 19 de partit, el jugador Markus Rautamies de Isengard es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 90 (Lesión): El jugador de Isengard Julian Lockhart va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alberto Enrique Andrada va entrar en el seu lloc.

RADICAL_CELESTE SAD

Goles Goles

  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 els aficionats de RADICAL_CELESTE van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Frederic Cabal va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Zdzisław Bodio va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Manuel Formigal de RADICAL_CELESTE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Frédéric Roudier.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Naum Bazhan de RADICAL_CELESTE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Manuel Formigal se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.