Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chachito (801036) - The amunikes (772114) » 209201557: T26/J8/V

Liga 209201557 Información oficial sobre el partido 209201557 en Hattrick

21.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / V.59 (5572)

F.C LarryBIRD Alineación oficial del equipo 'F.C LarryBIRD' en el partido 5 - 2 Oruchuban ebichu Alineación oficial del equipo 'Oruchuban ebichu' en el partido
Robbin Delvaux (17') 1 - 0
1 - 1 Jes Castberg (25')
Vladimir Sovdat (26') 2 - 1
Janne Rastas (38') 3 - 1
José María Lafuente (47') 4 - 1
?eljko Alfirovi? (77') 5 - 1
5 - 2 Santeri Rämälä (89')
F.C LarryBIRD Alineación oficial del equipo 'F.C LarryBIRD' en el partido 5 - 2 Oruchuban ebichu Alineación oficial del equipo 'Oruchuban ebichu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C LarryBIRD Alineación oficial del equipo 'F.C LarryBIRD' en el partido 6 - 1 Oruchuban ebichu Alineación oficial del equipo 'Oruchuban ebichu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C LarryBIRD

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): LarryBIRD s'avançava al marcador al minut 17, després d'un rebot que va caçar en Robbin Delvaux per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): LarryBIRD prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Vladimir Sovdat va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): LarryBIRD va augmentar la diferència quan Janne Rastas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En José María Lafuente va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Željko Alfirović va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paul Martinsson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José María Lafuente va rematar alt.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Paul Martinsson de LarryBIRD gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Guirola de LarryBIRD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robbin Delvaux de LarryBIRD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Zlatko Matyáš va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Antonio Guirola.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Vladimir Sovdat no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Oruchuban ebichu

Goles Goles

  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Sergio Trillo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jes Castberg que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Santeri Rämälä va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Oruchuban va reduir diferències al marcador: 5 - 2 al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Turgay Tektaş de Oruchuban va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Mads Ølholm de Oruchuban va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Umberto Vecchiato de Oruchuban va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Sergio Trillo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Oruchuban es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Després de 84 minuts, Oruchuban va veure com el seu jugador Dean Gouwerok havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Kazek Staniszewski entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Turgay Tektaş va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.