Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Depredador Villarrobledo F.C. (125491) - Pedorros FC (487066) » 209201364: T26/J3/V

Liga 209201364 Información oficial sobre el partido 209201364 en Hattrick

14.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / V.56 (5569)

Depredador Villarrobledo F.C. Alineación oficial del equipo 'Depredador Villarrobledo F.C.' en el partido 2 - 3 Pedorros FC Alineación oficial del equipo 'Pedorros FC' en el partido
0 - 1 Javier Jovellanos (26')
0 - 2 Roberto Rosano (34')
Víctor Sales Blasco (58') 1 - 2
Antonio Gil (82') 2 - 2
2 - 3 Leandro Ceveiro (84')
Depredador Villarrobledo F.C. Alineación oficial del equipo 'Depredador Villarrobledo F.C.' en el partido 2 - 3 Pedorros FC Alineación oficial del equipo 'Pedorros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Depredador Villarrobledo F.C. Alineación oficial del equipo 'Depredador Villarrobledo F.C.' en el partido 2 - 0 Pedorros FC Alineación oficial del equipo 'Pedorros FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Depredador Villarrobledo F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Víctor Sales Blasco, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els jugadors del Depredador amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 82, deixant Antonio Gil en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Gil va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Depredador per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Georg Habek, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Antonio Gil de Depredador va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pedorros FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Javier Jovellanos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 180 Minuto 34 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 34 pels visitants. En Roberto Rosano va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pedorros prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Leandro Ceveiro.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 23, quan en Juan Copín va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 208 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ryan Ernst va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 55. En Jurjaan Achten va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jeffrey Fens de Pedorros es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 54 (Tirita (médico)): Zaccaria Fazzari va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Pedorros es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.