Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Corleone AC (48452) - Duergar Team (122192) » 209200138: T26/J5/V

Liga 209200138 Información oficial sobre el partido 209200138 en Hattrick

28.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / V.34 (5547)

Corleone AC Alineación oficial del equipo 'Corleone AC' en el partido 2 - 1 Duergar Team Alineación oficial del equipo 'Duergar Team' en el partido
0 - 1 Lautaro Del Pino (11')
Yardan El-Sharif (37') 1 - 1
Benjamin van Beusichem (56') 2 - 1
Corleone AC Alineación oficial del equipo 'Corleone AC' en el partido 2 - 1 Duergar Team Alineación oficial del equipo 'Duergar Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Corleone AC Alineación oficial del equipo 'Corleone AC' en el partido 0 - 2 Duergar Team Alineación oficial del equipo 'Duergar Team' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corleone AC

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alexandre Dève va anar directament als peus de Yardan El-Sharif que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): El jugador Benjamin van Beusichem de Corleone, després de 56 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Corleone va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Yardan El-Sharif va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Pepe Urdaniz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Corleone que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Benjamin van Beusichem va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Corleone van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sergi Temprano, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Duergar Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Lautaro Del Pino es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robert Misztal de Duergar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Miquel Guillem s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Cãlin Goga semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Lautaro Del Pino tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.