Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porompo F.C. (1433397) - Girona F C (439283) » 209199027: T26/J4/V

Liga 209199027 Información oficial sobre el partido 209199027 en Hattrick

21.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / V.14 (5527)

O Couto Alineación oficial del equipo 'O Couto' en el partido 2 - 5 C.D. Ventanielles Alineación oficial del equipo 'C.D. Ventanielles' en el partido
0 - 1 Juan Zugarrondo (3')
0 - 2 Jesús Ferrero (8')
Ville Honkonen (17') 1 - 2
1 - 3 Fedro Mazo (20')
1 - 4 Manuel Riquelme (51')
1 - 5 Fedro Mazo (67')
Paolo Borgia (75') 2 - 5
O Couto Alineación oficial del equipo 'O Couto' en el partido 2 - 5 C.D. Ventanielles Alineación oficial del equipo 'C.D. Ventanielles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
O Couto Alineación oficial del equipo 'O Couto' en el partido 2 - 2 C.D. Ventanielles Alineación oficial del equipo 'C.D. Ventanielles' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

O Couto

Goles Goles

  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Boet Koolhaas sempre és una garantia. Al minut 17, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ville Honkonen marcar el 1 - 2 per al Couto.
  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): El públic de Couto va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 75, va xiular un penal pels locals. Paolo Borgia no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ventanielles. La jugada d'estratègia del Couto per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Boet Koolhaas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Marinus Hegedus quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Couto va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Marinus Hegedus va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Josele Bañó va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

C.D. Ventanielles

Goles Goles

  • 137 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Manuel Riquelme va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 3 de joc. Juan Zugarrondo es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Ventanielles el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jesús Ferrero va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ventanielles van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Fedro Mazo.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, Ventanielles va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manuel Riquelme, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fedro Mazo, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Juan Jesús Morin va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Róbert Egressy va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fedro Mazo de Ventanielles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julen Torres de Ventanielles es va guanyar la targeta groga merescudament.