Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

polvo de diamantes (120325) - Santfeliuenc FC (125336) » 209198615: T26/J1/V

Liga 209198615 Información oficial sobre el partido 209198615 en Hattrick

31.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / V.7 (5520)

CHYLUM L'EBOLA X Alineación oficial del equipo 'CHYLUM L'EBOLA X' en el partido 1 - 1 Sant Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sant Feliuenc' en el partido
Dragomir Ghenea (11') 1 - 0
1 - 1 Gonzalo Medel (34')
CHYLUM L'EBOLA X Alineación oficial del equipo 'CHYLUM L'EBOLA X' en el partido 1 - 1 Sant Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sant Feliuenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CHYLUM L'EBOLA X Alineación oficial del equipo 'CHYLUM L'EBOLA X' en el partido 0 - 2 Sant Feliuenc Alineación oficial del equipo 'Sant Feliuenc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHYLUM L'EBOLA X

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Dragomir Ghenea va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Chyebola i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chyebola va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bill Gunnarsson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Sant Feliuenc

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Feliuenc van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 34, quan Gonzalo Medel va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 10 (Ocasión tiro lejano): El Feliuenc se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 10, en Paco Villaquilambre va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Feliuenc tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Marko Vihervä ho va intentar al minut 22 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 José Alfonso Vanegas va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Matteo Regolin va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Miguel Osório de Feliuenc, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 58, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Asanee Masiri va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Matteo Regolin, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Asanee Masiri va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 82, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Matteo Regolin va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 287 Minuto 83 (Ocasión tiro lejano): Al minut 83 un refús amb el peu d'en Matteo Regolin va anar a parar als peus del Marko Vihervä que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Alfonso Vanegas de Feliuenc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.