Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Castilla (310957) - Las Viejas Glorias FTV (119448) » 209197839: T26/J3/IV

Liga 209197839 Información oficial sobre el partido 209197839 en Hattrick

14.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / IV.57 (3480)

Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido 1 - 2 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
0 - 1 Enrique Besategui (5')
Ricardo Hormigón (47') 1 - 1
1 - 2 Nuno Barbosa (50')
Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido 1 - 2 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido 2 - 2 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,5 % 36,8 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Castilla

Goles Goles

  • 109 Minuto 5 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Borja Cristo es va complicar la vida al minut 5 intentant esquivar Enrique Besategui en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del indalo, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 114 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ricardo Hormigón no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Oriol Gelabert va estar a punt d'empatar per a Castilla quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Koldo Díaz de Pimienta va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Alarico Camariñas va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Enrique Goikoetxea que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oriol Gelabert de Castilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, José Arana es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Raúl Aybar.

real indalo

Goles Goles

  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): Amb 50 minuts jugats, Nuno Barbosa de indalo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Zenaido Zurita Muñoz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jesús López va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del indalo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tony Beckell, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Tony Beckell es va quedar sol davant del porter, al minut 41. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.