Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

shinigami. (48935) - La Granada Mecánica (779905) » 209195820: T26/J3/IV

Liga 209195820 Información oficial sobre el partido 209195820 en Hattrick

14.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / IV.21 (3444)

Ballonetas Alineación oficial del equipo 'Ballonetas' en el partido 4 - 0 La Granada Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Granada Mecánica' en el partido
Arnold Dingehouts (13') 1 - 0
Arnold Dingehouts (37') 2 - 0
Jorge Casanova (48') 3 - 0
Mariusz Staszewski (62') 4 - 0
Ballonetas Alineación oficial del equipo 'Ballonetas' en el partido 4 - 0 La Granada Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Granada Mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ballonetas Alineación oficial del equipo 'Ballonetas' en el partido 2 - 1 La Granada Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Granada Mecánica' en el partido
Tiene suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,7 % 9,4 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ballonetas

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Arnold Dingehouts, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ballonetas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ballonetas. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Arnold Dingehouts xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jorge Casanova, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Ballonetas.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ballonetas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mariusz Staszewski va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): Jorge Casanova va sorprendre Julio Salcedo amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Julio Salcedo al minut 45 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pedro Ajofrín va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Yannick Rijk va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Martinho Zacarias, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Azagra.
  • 514 Minuto 45 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jose Esteban Peris, el jugador de Ballonetas va ser expulsat al minut 45.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Mariusz Staszewski estava fent un bon partit.
  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Martinho Zacarias no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Pedro Ajofrín, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

La Granada Mecánica

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Burkhart Dart va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Gregorio Rizzi no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ola Fredhall es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Evelio Marshall va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Granada es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.