Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic de Gijon (492120) - Tulipas (315060) » 209195484: T26/J1/IV

Liga 209195484 Información oficial sobre el partido 209195484 en Hattrick

31.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / IV.14 (3437)

Montreal F.C Alineación oficial del equipo 'Montreal F.C' en el partido 0 - 3 Tulipas Alineación oficial del equipo 'Tulipas' en el partido
0 - 1 Tarro Eijsvogel (27')
0 - 2 Johan Jacobsson (44')
0 - 3 Pablo Sisto (62')
Montreal F.C Alineación oficial del equipo 'Montreal F.C' en el partido 0 - 3 Tulipas Alineación oficial del equipo 'Tulipas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montreal F.C Alineación oficial del equipo 'Montreal F.C' en el partido 1 - 1 Tulipas Alineación oficial del equipo 'Tulipas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montreal F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Harmen Bruens va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Harmen Bruens no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Mattias Carlsson no oblidarà el que li va passar durant el minut 81. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Harmen Bruens de Montreal va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 45, Veikko Santapakka de Montreal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Veikko Santapakka no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Tulipas

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Passats 27 minuts de partit, Tulipas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Tarro Eijsvogel es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jose Garibaldi no va poder aturar Johan Jacobsson de Tulipas, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 44 el 0 - 2.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pablo Sisto va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Montreal. La jugada d'estratègia del Tulipas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Diego Bello va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Manolo Moncaleán quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pedro Viana Infante, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Constantin Dascãlu de Tulipas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Tarro Eijsvogel, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.