Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PakisBollybod (310539) - Alpha Team (774701) » 209195056: T26/J8/IV

Liga 209195056 Información oficial sobre el partido 209195056 en Hattrick

21.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / IV.7 (3430)

barriletes Alineación oficial del equipo 'barriletes' en el partido 0 - 1 Alpha Team Alineación oficial del equipo 'Alpha Team' en el partido
0 - 1 Göran Olofsson (75')
barriletes Alineación oficial del equipo 'barriletes' en el partido 0 - 1 Alpha Team Alineación oficial del equipo 'Alpha Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
barriletes Alineación oficial del equipo 'barriletes' en el partido 2 - 0 Alpha Team Alineación oficial del equipo 'Alpha Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barriletes

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cedric Grissom va estar a punt d'avançar els locals al minut 56 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ledo Isorna va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Malte Christoffer Benkendorff va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Antoni Ángeles va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 74, i va passar la pilota a Ledo Isorna, però aquest no va encertar a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, Alejandro Villaverde de barriletes es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Alpha Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Göran Olofsson que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El Alpha va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Enrique Ovando Ferrer va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Alpha va anar a parar a la dreta de l'atac on en Enrique Ovando Ferrer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Carlos Ramos de Alpha va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Octavio García-Drake probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.