Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espanyol RCD (309599) - MEMBRILLO fc (487286) » 209193816: T26/J6/III

Liga 209193816 Información oficial sobre el partido 209193816 en Hattrick

07.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / III.1 (3408)

tronkitotronki Alineación oficial del equipo 'tronkitotronki' en el partido 1 - 4 MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido
0 - 1 Vítor Sampaio (20')
0 - 2 Abel Moreno (22')
0 - 3 Diego Esteva (29')
Fernando Presas (67') 1 - 3
1 - 4 Vítor Sampaio (84')
tronkitotronki Alineación oficial del equipo 'tronkitotronki' en el partido 1 - 4 MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tronkitotronki Alineación oficial del equipo 'tronkitotronki' en el partido 2 - 2 MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 35,9 % 35,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tronkitotronki

Goles Goles

  • 102 Minuto 67 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de tronkitotronki van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Fernando Presas en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Roberto Martínez-Pais no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): tronkitotronki va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Fernando Presas va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pepe Béiztegui va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Roberto Martínez-Pais va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de tronkitotronki estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

MEMBRILLO fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): MEMBRILLO agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vítor Sampaio amb mestria.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Abel Moreno va augmentar l'avantatge de MEMBRILLO a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Diego Esteva de MEMBRILLO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MEMBRILLO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vítor Sampaio va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Abel Moreno de MEMBRILLO va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 28 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 56 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Toni Piera al minut 56.
  • 280 Minuto 75 (Ocasión de falta): Abel Álamo va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Toni Piera que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abel Moreno de MEMBRILLO es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Jiménez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Luis Alberto Cabriales de MEMBRILLO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Pablo Jiménez de MEMBRILLO va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Pablo Jiménez, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.