Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malpica C.F. (312136) - F.C. Independist (1435600) » 206523130: T26/R1

Copa 206523130 Información oficial sobre el partido 206523130 en Hattrick

28.01.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 1

Millencolin F.C Alineación oficial del equipo 'Millencolin F.C' en el partido 1 - 5 R.C. Ourense Alineación oficial del equipo 'R.C. Ourense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Millencolin F.C Alineación oficial del equipo 'Millencolin F.C' en el partido 0 - 9 R.C. Ourense Alineación oficial del equipo 'R.C. Ourense' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Millencolin F.C

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Diego Serrano sempre és una garantia. Al minut 2, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Víctor Garavito marcar el 1 - 0 per al Millencolin.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81 de partit, el jugador Axel Desfrán de Millencolin es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

R.C. Ourense

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Tilen Volfengenber que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ricardo Nobre es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al 51 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ourense augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ricardo Nobre es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Millencolin. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Luis Vincenz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ourense es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 60.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Luis Vincenz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 1 - 5 per a Ourense.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luis Vincenz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ourense que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Arturo Mapelli, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Ricardo Nobre, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 53 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ourense va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el Ourense va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ricardo Nobre s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Tocino de Ourense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sergio Tocino va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.