Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peteneros (779535) - Arrojo F.C. (1431004) » 206522602: T26/R1

Copa 206522602 Información oficial sobre el partido 206522602 en Hattrick

28.01.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 1

Peteneros Alineación oficial del equipo 'Peteneros' en el partido 2 - 3 Arrojo F.C. Alineación oficial del equipo 'Arrojo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Peteneros Alineación oficial del equipo 'Peteneros' en el partido 5 - 0 Arrojo F.C. Alineación oficial del equipo 'Arrojo F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peteneros

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Peteneros aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Miloš Brkljač va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Peteneros va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 50 Antti Räisänen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Peteneros va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Hidetsugu Okamura la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a Peteneros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Niels Fruehbeis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Peteneros ho intentava per la dreta per mitjà de Fabio Forgani, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Miloš Brkljač va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Hidetsugu Okamura de Peteneros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Peteneros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fernando Calzada no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Antti Räisänen al camp.

Arrojo F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Arrojo va ser finalitzada des de l'esquerra per Ricky Yngvesson al minut 27. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Anders Gustavsson per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): En Grégory Pithon va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Palle Madsen la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 67 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 67, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Ricky Yngvesson de Arrojo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.