Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

red balions (1436707) - Samba Team 3 (794695) » 206521425: T26/R1

Copa 206521425 Información oficial sobre el partido 206521425 en Hattrick

28.01.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 1

Real Coia Alineación oficial del equipo 'Real Coia' en el partido 8 - 7 Municio C.F Alineación oficial del equipo 'Municio C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Coia Alineación oficial del equipo 'Real Coia' en el partido 2 - 1 Municio C.F Alineación oficial del equipo 'Municio C.F' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,2 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Coia

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Joseph Hautecoeur de Real, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Daniel Lloberas era molt més ràpid que el defensa Ibrahim Morawetz. Al minut 66, el jugador de Real va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Daniel Lloberas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joseph Hautecoeur va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olivier Hubert.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 94 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Adolfo Ruiz, que no va rendir al seu nivell habitual.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Igor Parzyszek de Real va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Real, Stig Sannerud, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Joseph Hautecoeur anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Real.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Daniel Lloberas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Real Gregorio Caniego va intentar enganyar Juan Francisco Domínguez amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 5.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de Real Mirko Ruttolo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Juan Francisco Domínguez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 059 Minuto 139 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Olivier Hubert xutant per a Real va fer anar la pilota just on la volia, però Juan Francisco Domínguez, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 142 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Real Adolfo Ruiz va intentar enganyar Juan Francisco Domínguez amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 7.
  • 059 Minuto 145 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Real Francisco Deblore va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 148 (Penalti marcado): En Pablo Montiel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a Real.

Municio C.F

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 20. L'anotador per Municio va ser Gerard Wojtacha, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): Municio va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Brian Vriend va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Municio que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ibrahim Morawetz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Billy Fritzen de Municio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Municio es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Igor Shorikov no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Lorenzo Chauca al camp.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Municio, Brian Vriend, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Municio Armindo Queiroga, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gregorio Caniego. El marcador continuava 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Felipe Noboa de Municio, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gregorio Caniego en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Municio, Niels Madsen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 057 Minuto 135 (Penalti marcado (nervioso)): En Gerard Wojtacha no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Gregorio Caniego encara el va fer més i el marcador va situar-se 6 - 6 per a Municio.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): El jugador de Municio Billy Fritzen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gregorio Caniego es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 059 Minuto 141 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Municio Matthew Ruddock va intentar enganyar Gregorio Caniego amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 7.
  • 059 Minuto 144 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ruben Miquelino de Municio anava molt fort i col·locat però Gregorio Caniego no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 7 - 7.
  • 059 Minuto 147 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Municio Lorenzo Chauca va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 150 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ibrahim Morawetz de Municio va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.