Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carrillo FC (492850) - dragon de aragon (775285) » 206521116: T26/R1

Copa 206521116 Información oficial sobre el partido 206521116 en Hattrick

28.01.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 1

CARBALLEIRA F.C. Alineación oficial del equipo 'CARBALLEIRA F.C.' en el partido 1 - 2 Kenaprenguin Alineación oficial del equipo 'Kenaprenguin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CARBALLEIRA F.C. Alineación oficial del equipo 'CARBALLEIRA F.C.' en el partido 3 - 0 Kenaprenguin Alineación oficial del equipo 'Kenaprenguin' en el partido
Tiene mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CARBALLEIRA F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Corria el minut 22 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gorka Escudero, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Zárate va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Armando Barcons es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): Pedro Zárate va sortir coix del terreny de joc, substituït per Fernando Fumero. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Pedro Zárate semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Kenaprenguin

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Kenaprenguin el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Camilo Miranda va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 140 Minuto 62 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Kenaprenguin el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Camilo Miranda va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Kenaprenguin va estar a punt d'arribar en un córner. En Kael Samuels va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simón Mínguez de Kenaprenguin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 21 (Lesión grave): Després de 21 minuts, Kenaprenguin va veure com el seu jugador Silvestre Viamonte-Navarra havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Jorge Jirón Sietes entraria per ocupar el seu lloc.