Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isotopos de Arta (312908) - Onix F.S. (487525) » 206521114: T26/R1

Copa 206521114 Información oficial sobre el partido 206521114 en Hattrick

28.01.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 1

Lekonen C.F. Alineación oficial del equipo 'Lekonen C.F.' en el partido 2 - 3 Onix F.S. Alineación oficial del equipo 'Onix F.S.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lekonen C.F. Alineación oficial del equipo 'Lekonen C.F.' en el partido 1 - 3 Onix F.S. Alineación oficial del equipo 'Onix F.S.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lekonen C.F.

Goles Goles

  • 110 Minuto 6 (Gol de falta): Al minut 6, Lekonen van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Aatreya Zahra va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Alejandro Robles va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lekonen, Joseph Aarsland, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joseph Aarsland va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Lekonen va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Warren Maxwell ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Warren Maxwell ocupà el lloc d'en Cimar Estenssoro al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Lekonen quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Onix F.S.

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a OFS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ulf Drakerberg.
  • 163 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 62 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Sertaç Görker.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a OFS prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Antonio Sánchez.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el OFS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Giovanni Boeker s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): OFS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Frank Kihle va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Sánchez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.