Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Oviedo B. (1335345) - Diozz C.F. (310065) » 206520316: T26/R1

Copa 206520316 Información oficial sobre el partido 206520316 en Hattrick

28.01.2009 12:00:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 1

Obelix Y Sus Secuaces Alineación oficial del equipo 'Obelix Y Sus Secuaces' en el partido 6 - 1 Diozz C.F. Alineación oficial del equipo 'Diozz C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Obelix Y Sus Secuaces Alineación oficial del equipo 'Obelix Y Sus Secuaces' en el partido 4 - 0 Diozz C.F. Alineación oficial del equipo 'Diozz C.F.' en el partido
Tiene suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Obelix Y Sus Secuaces

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Secuaces una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pēteris Štāls, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 18.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lukas Bouwmeester, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Secuaces se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 41.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Pedro Piendibene va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Andreas Gillström va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 73 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 1.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Secuaces van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lukas Bouwmeester va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Amir Chilavert, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Secuaces va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però José Pedro Piendibene va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Lukas Bouwmeester gairebé va marcar per a Secuaces des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Valdo Hungria de Secuaces va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cerafín Demaría de Secuaces amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Diozz C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Diozz prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Péter Szabolcska.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benevenuto Caetano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexander Khramtsov de Diozz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Rafael Puig Cerda no era cap impediment.
  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Péter Szabolcska.