Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chapinhos F.C (801073) - Winterfell Winners (486210) » 206519688: T26/R1

Copa 206519688 Información oficial sobre el partido 206519688 en Hattrick

28.01.2009 12:15:00
Copa: Temporada 26 / Ronda 1

xQue FC Alineación oficial del equipo 'xQue FC' en el partido 2 - 3 Michigan Alineación oficial del equipo 'Michigan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
xQue FC Alineación oficial del equipo 'xQue FC' en el partido 2 - 1 Michigan Alineación oficial del equipo 'Michigan' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,9 % 33,1 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xQue FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, Quentin Boulard va pentinar un córner cap al segon pal que Heike Derissen va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del xQue van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Clotet va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kleofas Jaworek! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En David Clotet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de xQue se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 91 per blocar una centrada d'en Adrià Solís va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de xQue.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sigurd Thorstensen de xQue va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kasper Hansson de xQue va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Michigan

Goles Goles

  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Michigan van mostrar una bona compenetració quan al minut 49 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Ricardo Sáez va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 163 Minuto 52 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 52. L'anotador per Michigan va ser Petri Vanhapiha, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 172 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Al minut 106 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Michigan prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Ricardo Sáez.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Ricardo Sáez quasi aconsegueix empatar per Michigan al minut 43, però Aniceto Millán va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Michigan que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ricardo Sáez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Trillo-Figueroa de Michigan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Doyle Hodges de Michigan es va emportar una amonestació al minut 103 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Federico Ortiz, jugador de Michigan, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 32. Ricardo Sáez, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.