Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Frente Nazari (992844) - Raghuik Alcala (441111) » 203688339: T25/R7

Copa 203688339 Información oficial sobre el partido 203688339 en Hattrick

19.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 7

Frente Nazari Alineación oficial del equipo 'Frente Nazari' en el partido 5 - 6 Sproket Alineación oficial del equipo 'Sproket' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Frente Nazari Alineación oficial del equipo 'Frente Nazari' en el partido 3 - 3 Sproket Alineación oficial del equipo 'Sproket' en el partido
Tiene suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frente Nazari

Goles Goles

  • 104 Minuto 40 (Gol de penalti): Frente aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Francisco Delgado al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 102 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Als 49 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Frente va acabar amb la pilota als peus de Rafael Lallena que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Frente va aconseguir el 3 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Rafael Lallena, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Hilari Aragonès que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ubaldo Gangemi va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Francisco Delgado, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Rafael Lallena va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Frente se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joaquim Mas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 96 per blocar una centrada d'en Young Tapia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Frente.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Basilio Ortiz.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Delgado.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Francisco Delgado xutant per a Frente va fer anar la pilota just on la volia, però Luis Rubio, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Steve Fyfe anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Frente.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Nikodem Kulig de Frente va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Frente Joaquim Mas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luis Rubio es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Rafael Lallena de Frente anava molt fort i col·locat però Luis Rubio no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.

Sproket

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, Sproket es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Rafael Cabellos es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Anže Benedik va augmentar l'avantatge de Sproket a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Carlos Custodio va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 3 per a Sproket.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Anže Benedik, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 91 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Sproket Carlos Custodio quasi marca al minut 91 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Owen Holbrook l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Sproket es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nick Coon no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Antonio Zuñiga al camp.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Tomas Gunnarsson ocupà el lloc d'en Rafael Cabellos al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Sproket quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Tristán Guiza anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Sproket.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Sproket, Anže Benedik, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Carlos Custodio de Sproket, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pedro Gavarret en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sproket Enrique Atance va intentar enganyar Pedro Gavarret amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 6.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): Paco Pérez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pedro Gavarret va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Sproket i 5 - 6 al marcador.