Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bar Franva (1436052) - FC. JOPANI (48278) » 203688302: T25/R7

Copa 203688302 Información oficial sobre el partido 203688302 en Hattrick

19.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 7

Amarrategi Blues Alineación oficial del equipo 'Amarrategi Blues' en el partido 1 - 2 BCNDragons Alineación oficial del equipo 'BCNDragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Amarrategi Blues Alineación oficial del equipo 'Amarrategi Blues' en el partido 0 - 8 BCNDragons Alineación oficial del equipo 'BCNDragons' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amarrategi Blues

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Amarrategi va ser Yishai Strool.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Alejandro Constenla va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Constenla de Amarrategi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Igor Maciel Neto ocupà el lloc d'en Guido Sobot al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Amarrategi quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): El jugador de Amarrategi Sergio Ghinzani va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Diego Iciar va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Gregor Pieber va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

BCNDragons

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): BCNDragons van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 33, quan Tirso Madera va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): En Ole Olenhusen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 68 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 18, un contraatac del BCNDragons no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ole Olenhusen perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 264 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Aulis Kangas en un penal llençat per en Mauro Lera va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del BCNDragons sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tirso Madera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tobias Thomsen de BCNDragons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ole Olenhusen de BCNDragons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Tobias Thomsen va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): BCNDragons es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Emilio Comesaña no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ignacio Losada al camp.