Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ekolin killers (30672) - Rapid Manzaneque (120771) » 203688290: T25/R7

Copa 203688290 Información oficial sobre el partido 203688290 en Hattrick

19.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 7

Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido 3 - 0 Until the end Alineación oficial del equipo 'Until the end' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido 2 - 0 Until the end Alineación oficial del equipo 'Until the end' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ekolin killers

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Raúl Valverde ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, killers es posava per davant 1 a 0.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40 en Raúl Valverde va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): killers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gervasio Caballer va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): killers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nol Zielhuis en un 1 contra 1 amb el porter José Redondo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Ínigo Crespo Hellín gairebé va marcar per a killers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Cyril Weber va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ínigo Crespo Hellín rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emmanuel Henon de killers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Emmanuel Henon va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Until the end

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Until van sortir al contraatac amb encert al minut 9, però Nicola Corni no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Until, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En David Girón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cosmin Dica.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Torkil Eliasen de Until va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mario Piñel Ceballos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Simón Galbarruli de Until va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bernard Vasseur va prendre el seu rol al minut 23.
  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Svätopluk Žatecký es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.