Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Escupa fetges (797533) - FcBimbo (796858) » 203420583: T25/R6

Copa 203420583 Información oficial sobre el partido 203420583 en Hattrick

12.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 6

Atletico Cuellarano Alineación oficial del equipo 'Atletico Cuellarano' en el partido 6 - 4 El patito feo Alineación oficial del equipo 'El patito feo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Cuellarano Alineación oficial del equipo 'Atletico Cuellarano' en el partido 2 - 1 El patito feo Alineación oficial del equipo 'El patito feo' en el partido
Tiene mucha potra 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Cuellarano

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Juan Molina és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Eloy Álvarez perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Víctor Gaspart va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Passaven 12 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alejandro Blanquer va rematar alt.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Martial Jousse va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergi Sureda! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergi Sureda va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Francisco Altuna va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Polo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): En Rafael Polo del Cuellarano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 99, Víctor Gaspart de Cuellarano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Després de 70 minuts jugats, Martial Jousse es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antonín Lundák.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Fredrik Aasen, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Cuellarano, Sergi Sureda, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Cuellarano Alejandro Blanquer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco Altuna es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fredrik Aasen de Cuellarano va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Eloy Álvarez de Cuellarano, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francisco Altuna en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Cuellarano José Roig Batalla no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco Altuna es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 4.

El patito feo

Goles Goles

  • 160 Minuto 21 (Gol de falta): Al minut 21 del partit, Anatol Motylewski va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Anatol Motylewski el va rematar Bartolomé Borges amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 97 (Ocasión de contra por el centro): En Benno Wüstmark va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benno Wüstmark de patito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Bartolomé Borges de patito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bartolomé Borges va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que patito va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de patito Anatol Motylewski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mousa Rahman Abu-Saleh es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Miguel de Mora anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a patito.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de patito Afonso Rico va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Gerardo Raúl Antonucci, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mousa Rahman Abu-Saleh va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de patito i 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): José David Canabal, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mousa Rahman Abu-Saleh va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de patito i 6 - 4 al marcador.