Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Compte FC (801830) - millonarios c.f (49340) » 203420463: T25/R6

Copa 203420463 Información oficial sobre el partido 203420463 en Hattrick

12.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 6

Avilés Sport Club Alineación oficial del equipo 'Avilés Sport Club' en el partido 3 - 2 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avilés Sport Club Alineación oficial del equipo 'Avilés Sport Club' en el partido 2 - 0 Real Sociedad S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad S.A.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avilés Sport Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Passat el minut 48 de joc, Eduardo Noya facilitava les coses al Avilés amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sociedad. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eduardo Noya la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Avilés es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 68.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): Avilés va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 93 Alejandro Oreja va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Ricardo Grobas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Maricel Iancu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pablo Urbieta va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): En Alejandro Oreja del Avilés ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michael Claesson de Avilés amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Grobas de Avilés amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Semblava que Ricardo Grobas s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Real Sociedad S.A.D.

Goles Goles

  • 141 Minuto 2 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Sociedad van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Jorge Legarza.
  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): El contraatac de Sociedad va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Kevin Montes va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Legarza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Jaime Comprese va rebre molts aplaudiments. Al minut 85 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Federico Fuenleal de Sociedad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.