Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pozis C.F. (437220) - Cantamañanas (121807) » 203420449: T25/R6

Copa 203420449 Información oficial sobre el partido 203420449 en Hattrick

12.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 6

Mata Y PAscu Alineación oficial del equipo 'Mata Y PAscu' en el partido 2 - 4 Jerrys Football Alineación oficial del equipo 'Jerrys Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mata Y PAscu Alineación oficial del equipo 'Mata Y PAscu' en el partido 0 - 3 Jerrys Football Alineación oficial del equipo 'Jerrys Football' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mata Y PAscu

Goles Goles

  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): PAscu no perdien la fe, i al minut 42 del partit, Carlos Martins Soares va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Klas Zetterblad trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Gary Prothro no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): PAscu va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carlos Martins Soares va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Marcos Adrover va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Mikael Rodflod va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 36 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Jani Karhumaa de PAscu va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Jani Karhumaa de PAscu es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 76, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Erland Colding de PAscu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Jerrys Football

Goles Goles

  • 106 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jakob Oppum sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 12 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Amadeo Bechtol sempre és una garantia. Al minut 17, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jakob Oppum marcar el 0 - 2 per al Football.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Football va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Constantin Petre, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Football va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Amadeo Bechtol va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jakob Oppum de Football amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.