Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FornicaMulas (440246) - CUCLES (490919) » 203152281: T25/R5

Copa 203152281 Información oficial sobre el partido 203152281 en Hattrick

05.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 5

puerquito Alineación oficial del equipo 'puerquito' en el partido 4 - 3 CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
puerquito Alineación oficial del equipo 'puerquito' en el partido 4 - 0 CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido
Tiene un resultado normal 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

puerquito

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pau Mirambell va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. puerquito empatava el partit, 1 a 1, al minut 12.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Hellmuth Neveling va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de puerquito.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del puerquito contenien la respiració mentre en Marcus Corbijn s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, puerquito va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eduardo Echarte, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jahn Hovland de puerquito va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcus Corbijn. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Paco Gómez-Lama de puerquito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): El jugador de puerquito Paco Gómez-Lama va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Timo Loppukaarre va entrar en el seu lloc.

CUCLES

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mario Gálvez va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pavel Karasev, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 160 Minuto 26 (Gol de falta): Al minut 26 del partit, Mario Gálvez va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 86, el jugador visitant Danilo Evaristo Arroyo va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Danilo Evaristo Arroyo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Eduardo Echarte haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a CUCLES al minut 31.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrick Hetzenecker de CUCLES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Koldo Amat de CUCLES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Justo López Simón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.