Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Deportiva Los Güanches (48434) - Pankekes (435969) » 203152235: T25/R5

Copa 203152235 Información oficial sobre el partido 203152235 en Hattrick

05.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 5

Esquiando en plano Alineación oficial del equipo 'Esquiando en plano' en el partido 6 - 7 Nueva Cartagena FC Alineación oficial del equipo 'Nueva Cartagena FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Esquiando en plano Alineación oficial del equipo 'Esquiando en plano' en el partido 3 - 1 Nueva Cartagena FC Alineación oficial del equipo 'Nueva Cartagena FC' en el partido
Tiene bastante suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esquiando en plano

Goles Goles

  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 33 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Marc Molins, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Esquiando a l'empat.
  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Esquiando una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pancho Gotera, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 60.
  • 124 Minuto 81 (Gol de penalti): Al minut 81 l'àrbitre va premiar Esquiando amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Pancho Gotera va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marc Molins! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 101 (Lesión leve): Després de 101 minuts jugats, Trayan Angelov es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alfredo Ortuño.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Pancho Gotera de Esquiando va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Dániel Bagaméri xutant per a Esquiando va fer anar la pilota just on la volia, però Pedro Antonio Pera, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Esquiando Alfredo Ortuño no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pedro Antonio Pera es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Esquiando, Héctor Camba, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Esquiando, Saivis Heinsons, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.

Nueva Cartagena FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nenad Šakan que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Cartagena.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Alejandro Cantón va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 82 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Dé van der Stap marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Giuseppe Sessa quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En César Adorno va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Cartagena al minut 77, però el xut de Stratis Sakalakis va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Aller de Cartagena es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Gaetano Vinciguerra ocupà el lloc d'en Giuseppe Sessa al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de Cartagena quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Stratis Sakalakis de Cartagena, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Saivis Heinsons en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Per Lyhkvist va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Cartagena, Nenad Šakan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Cartagena Alejandro Cantón no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Saivis Heinsons es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 7.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cartagena César Adorno va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.