Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cag-ada (778683) - Cullera's Team (312252) » 203151565: T25/R5

Copa 203151565 Información oficial sobre el partido 203151565 en Hattrick

05.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 5

cag-ada Alineación oficial del equipo 'cag-ada' en el partido 4 - 6 SPTV Alineación oficial del equipo 'SPTV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
cag-ada Alineación oficial del equipo 'cag-ada' en el partido 1 - 4 SPTV Alineación oficial del equipo 'SPTV' en el partido
Tiene bastante suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cag-ada

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Sören Gamp-Massaunen va acabar en una passada genial cap al jugador de cag-ada Jon Lundborn, que va marcar el 1 - 2.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, el cag-ada va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Laurentiu Palade, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jon Lundborn va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. cag-ada empatava el partit, 3 a 3, al minut 49.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Passat el minut 81 de joc, Reyes Trevilla facilitava les coses al cag-ada amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Dumitru Iovan va entorpir al marcador d'en Rumen Bikovski per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nastasio Noroña de cag-ada es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leopoldo Jacinto Zugaznagarreta de cag-ada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SPTV

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Xes Navargás quedar desmarcat i marcar per a SPTV al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en David Punset Blanco de SPTV l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 25 de partit.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): SPTV va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 31. Florian Clasen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Xes Navargás quedar desmarcat i marcar per a SPTV al minut 62. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 82, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Xes Navargás es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 4 - 5.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SPTV augmentar el seu avantatge en el marcador, després que David Punset Blanco es rifés el porter i marqués el 4 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Xes Navargás, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pancraci Navarro.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, Sergio Ablitas de SPTV es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.