Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Betis fc (307698) - Atlético Barrallo (49202) » 203151316: T25/R5

Copa 203151316 Información oficial sobre el partido 203151316 en Hattrick

05.11.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 5

Los Chavos CF Alineación oficial del equipo 'Los Chavos CF' en el partido 0 - 3 Peña Cadista El PELOTAZO Alineación oficial del equipo 'Peña Cadista El PELOTAZO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Chavos CF Alineación oficial del equipo 'Los Chavos CF' en el partido 0 - 5 Peña Cadista El PELOTAZO Alineación oficial del equipo 'Peña Cadista El PELOTAZO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chavos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Finn Wybrandt va superar els defenses rivals per velocitat al minut 31 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Michiel Broeders va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jani Brusin rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ulrik Wilmar de Chavos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Peña Cadista El PELOTAZO

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Passats 13 minuts de partit, PELOTAZO es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Eduard Focseneanu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eduard Focseneanu de PELOTAZO va fer un bon esprint per escapar-se de Michiel Broeders i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!
  • 180 Minuto 53 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Carlos Luca de Tena de PELOTAZO va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Jerry Harley va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Carlos Luca de Tena va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): PELOTAZO quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alberto Ríos va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Carlos Luca de Tena de PELOTAZO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduard Focseneanu de PELOTAZO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.