Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AS Lecco (778592) - Charles House (489016) » 202885397: T25/R4

Copa 202885397 Información oficial sobre el partido 202885397 en Hattrick

29.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 4

AS Lecco Alineación oficial del equipo 'AS Lecco' en el partido 1 - 4 Charles House Alineación oficial del equipo 'Charles House' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AS Lecco Alineación oficial del equipo 'AS Lecco' en el partido 1 - 2 Charles House Alineación oficial del equipo 'Charles House' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,6 % 61,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Lecco

Goles Goles

  • 104 Minuto 69 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Steve Jobs va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Lecco: 1 a 4 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Alfredo Rojas i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Lecco, però el xut de Marco Bleile va sortir bastant desviat.
  • 200 Minuto 40 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 40. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Steve Jobs la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan Konstantinos Idrotidis des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Lecco va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Konstantinos Idrotidis va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Alfredo Rojas va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Steve Jobs de Lecco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Charles House

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mauricio Fuentearmejil arribés a peus de Randolph Schweimayer, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Charles el 0 - 1.
  • 183 Minuto 6 (Gol por la derecha): Manuel Dávila va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 25 minuts de joc, Barna Szepesy, corrent com un esperitat, superà primer Jakob Vester Madsen per velocitat, i després el porter posant el 0 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Randolph Schweimayer va augmentar l'avantatge de Charles a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Barna Szepesy de Charles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Randolph Schweimayer de Charles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.