Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Español Glattal (774809) - Sportingdyc Returns (486655) » 202885072: T25/R4

Copa 202885072 Información oficial sobre el partido 202885072 en Hattrick

29.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 4

Clot Alineación oficial del equipo 'Clot' en el partido 1 - 4 Tagle F.C. Alineación oficial del equipo 'Tagle F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Clot Alineación oficial del equipo 'Clot' en el partido 2 - 1 Tagle F.C. Alineación oficial del equipo 'Tagle F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,9 % 36,0 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clot

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Paul Höller va treure un córner llarg cap al segon pal que en Giorgio Moscatelli, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jean-François Massart de Clot va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Emilian Bãlan del Clot ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Kjell Ihle de Clot va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Cédric Boehm es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 66 (Lesión): El jugador de Clot Jean-François Massart va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Murat Riehl va entrar en el seu lloc.

Tagle F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 28 minuts Amos Twily va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Albin Gillby va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Passaven 77 minuts quan en Antonio Feijoo va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 3.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Francesco Radere va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 1 - 4 per a Tagle.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Antonio Feijoo va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tagle va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francesco Radere, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Feijoo de Tagle va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Antonio Jurado de Tagle la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Imobath Benedit es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Antonio Feijoo de Tagle va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.