Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moflyss F.C. (47788) - los jugones de toledo fc (439780) » 202884144: T25/R4

Copa 202884144 Información oficial sobre el partido 202884144 en Hattrick

29.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 4

Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido 1 - 5 C.S.K. Returns Alineación oficial del equipo 'C.S.K. Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido 0 - 7 C.S.K. Returns Alineación oficial del equipo 'C.S.K. Returns' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Termitas Asesinas

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 16, en Zenon Szustak la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jordi Carasa que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Pascasio Baldín no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pascasio Baldín de Magicarp la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Carasa.

C.S.K. Returns

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ekkehart Windecken que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a CSK.
  • 182 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Xavier Payueta va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Geraldo Tupã de CSK l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 11 de partit.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Felix Beinstein va augmentar l'avantatge de CSK a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Emilio Buron Cuadrado va augmentar l'avantatge de CSK a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Felip Guimerà de CSK va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 51 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 58 (Tirita (médico)): Semblava que Felip Guimerà s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.