Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BlackBird06 (796460) - Calderona Team (314462) » 202883768: T25/R4

Copa 202883768 Información oficial sobre el partido 202883768 en Hattrick

29.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 4

Tayalois fc Alineación oficial del equipo 'Tayalois fc' en el partido 2 - 3 Real Kanfleta Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Kanfleta Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tayalois fc Alineación oficial del equipo 'Tayalois fc' en el partido 1 - 4 Real Kanfleta Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Kanfleta Balompié' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tayalois fc

Goles Goles

  • 100 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Isaak Katsapopoulos anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 3.
  • 100 Minuto 88 (Gol de falta): Al minut 88, Isaak Katsapopoulos va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Lajos Száva va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 21, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Rodríguez de Tayalois amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Lajos Száva va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Jadranko Jelenić no li va importar gens ni mica.

Real Kanfleta Balompié

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador de Kanfleta Marcos Brusca va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 12 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 135 Minuto 58 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Ronnie Edvinsson va demostrar la seva experiència quan al minut 58 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 2. És un murri!
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Sven Jensen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sergi Algora ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Farid Aziz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Ronnie Edvinsson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paul Karlsson, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ronnie Edvinsson de Kanfleta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Sergi Algora va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Kanfleta estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.