Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F.Joni (993412) - Calamares Traviesos, F.C. (47979) » 202563095: T25/R3

Copa 202563095 Información oficial sobre el partido 202563095 en Hattrick

22.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 3

Pasqual Calbo Alineación oficial del equipo 'Pasqual Calbo' en el partido 8 - 7 Marxalenes Alineación oficial del equipo 'Marxalenes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pasqual Calbo Alineación oficial del equipo 'Pasqual Calbo' en el partido 2 - 3 Marxalenes Alineación oficial del equipo 'Marxalenes' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,2 % 71,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasqual Calbo

Goles Goles

  • 102 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Pasqual va reduir el marcador al minut 39 a 1 - 2 quan Gan Jia Ah va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 102 Minuto 67 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Pasqual van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Roland Eriksson en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 68, Gan Jia Ah de Pasqual empatava el partit: 3 - 3.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Després de 87 minuts de partit, Vladan Hrabě igualava per Pasqual en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Pasqual va fer una substitució al minut 44. César Castellano va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Vladan Hrabě.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, Klement Chapaev es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Timon Haans.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): Héctor Companys semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 98 (Evento clima: sol, K.O. potente): Kuba Kitka estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Héctor Companys de Pasqual va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Vladan Hrabě de Pasqual, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luca Allegrini en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pasqual Patrik Andersson va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Nils Magnussen de Pasqual va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 7.
  • 057 Minuto 133 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Pasqual Timon Haans va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Luca Allegrini va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 7 - 7
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de Pasqual, Gastón Esparís, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 7 al marcador.

Marxalenes

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gustavo Climent es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Andreu Noriega va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Marxalenes.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Samuel Pombo, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jesús Ramos quedar desmarcat i marcar per a Marxalenes al minut 69. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Kuba Kitka es va comportar com un juvenil al minut 30 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Antonio Gual de Marxalenes va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 77 per Gilberto Molleda va anar a parar a la creueta.
  • 271 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Marxalenes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 100, quan Antonio Gual va quedar-se sol davant el porter Timon Haans, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Gilberto Molleda anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Marxalenes.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Jesús Ramos de Marxalenes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Timon Haans en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Marxalenes Juan Antonio Aceña no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Timon Haans es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Andreu Noriega de Marxalenes anava molt fort i col·locat però Timon Haans no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 7.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Gustavo Climent de Marxalenes va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 7.
  • 058 Minuto 137 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Óscar Núñez Polo de Marxalenes va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.