Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erhnam Djinn (1417265) - F.C. Boars (434734) » 202562659: T25/R3

Copa 202562659 Información oficial sobre el partido 202562659 en Hattrick

22.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 3

Erhnam Djinn Alineación oficial del equipo 'Erhnam Djinn' en el partido 5 - 2 F.C. Boars Alineación oficial del equipo 'F.C. Boars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Erhnam Djinn Alineación oficial del equipo 'Erhnam Djinn' en el partido 2 - 2 F.C. Boars Alineación oficial del equipo 'F.C. Boars' en el partido
Tiene bastante suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,0 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Erhnam Djinn

Goles Goles

  • 114 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ramón Alvarado no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Pedro Bañueta va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Lachlan Linklater. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Lachlan Linklater va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Erhnam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Lachlan Linklater arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Antti Isosomppi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Erhnam enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 99 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Amado Martins va estar a punt d'acabar en gol al minut 99, però el porter visitant Francisco Destany va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Alvarado de Erhnam es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 105 (Tarjeta roja directa): Al minut 105, Hugo Osmar Salinas de Erhnam va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Fausto Vireca de Erhnam va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Amado Martins va prendre el seu rol al minut 45.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Erhnam Ramón Alvarado no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco Destany es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Urban Bečaj anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a Erhnam.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Erhnam Kévin Lavocat no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco Destany es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Lennart van Wolde anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 2 per a Erhnam.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Erhnam Rafael Feio va intentar enganyar Francisco Destany amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 2.

F.C. Boars

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Pedro Bañueta va marcar al minut 44 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pedro Bañueta, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pedro Bañueta va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Sebastian Posircã, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Boars va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Ulrik Andersson ocupà el lloc d'en José Luis Correa al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de Boars quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Stefano Gilardoni, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rafael Feio va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Boars i 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Francisco Destany de Boars anava molt fort i col·locat però Rafael Feio no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 1.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): A en Ulrik Andersson de Boars li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Rafael Feio posant el 4 - 2 a l'electrònic.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Boars Stefan Silfwerstål va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Yannick Zink de Boars anava molt fort i col·locat però Rafael Feio no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 2.