Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Forks (433887) - El Rocín (493362) » 202562298: T25/R3

Copa 202562298 Información oficial sobre el partido 202562298 en Hattrick

22.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 3

Esmochadores C.F. Alineación oficial del equipo 'Esmochadores C.F.' en el partido 0 - 3 El Rocín Alineación oficial del equipo 'El Rocín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Esmochadores C.F. Alineación oficial del equipo 'Esmochadores C.F.' en el partido 1 - 1 El Rocín Alineación oficial del equipo 'El Rocín' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,9 % 26,2 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esmochadores C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Leonardo Schmauk de Esmochadores va intentar batre la porteria rival al minut 9 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Esmochadores va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 31 que Víctor Fernández no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Víctor Fernández i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Esmochadores, però el xut de Leonardo Schmauk va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Andreas Faltorp després que el jugador de Esmochadores li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leandro das Almas de Esmochadores va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Magnus Jansson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

El Rocín

Goles Goles

  • 186 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Rocín amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Rafael Sarralde, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): El contraatac de Rocín va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Pablo Ayerra va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): Al minut 72, una falta xutada per Pablo Ayerra va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Rocín. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Pablo Ayerra de Rocín va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Henry Hässler es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.