Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc.huertezuelas (800322) - Akistartio C.F (47766) » 202561245: T25/R3

Copa 202561245 Información oficial sobre el partido 202561245 en Hattrick

22.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 3

Recreativo de Huelva F.C Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Huelva F.C' en el partido 0 - 4 cybersamba Alineación oficial del equipo 'cybersamba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Recreativo de Huelva F.C Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Huelva F.C' en el partido 0 - 6 cybersamba Alineación oficial del equipo 'cybersamba' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo de Huelva F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joel Serran de Recreativo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pau Rodríguez de Recreativo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Iruin de Recreativo es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): Recreativo va fer una substitució al minut 45. José Martínez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gilberto Assairo.

cybersamba

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pontus Rothing va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a cybersamba augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Tor Otte Mortensen es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Daniel Cascudo va aprofitar un error defensiu al minut 61, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a cybersamba.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del cybersamba va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jonathan Pellerin, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Ignacio Ferris va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Pontus Rothing va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Domenik Urft va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.